Ingen träning, Ingen fasta..

Blir inget utav ingenting idag, ingen träning.
Tror inte ens jag ska cykla till jobbet, jag har för ont i kroppen, och jobbet är ganska ansträngande i sig också.
Plus att jag vill orka ge gärnet imorgon istället på träningen, och resten av veckan också för den delen:P

Ingen fasta blidde det idag heller, har precis ätit frukost bestående av miniyoggi blandat med minikeso, med 4a st färska jordgubbar och 2 msk axa multicrush.
Och ett glas med c-vitamin.

Nu är jag precis påväg in i duschen, ska busa mig lite och så efter, sen får vi se vad som händer mer under dagen innan jobbet.
Mamma ignorerar mig som vanligt, hon skulle åka till Sthlm med syster, jag sade att jag vill också in till stan, då svarade hon, du får väll åka dit om du vill.

Tack mor.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Nej, aldrig :) Förbränningen går ner, man orkar inte träna, riskerar att svimma/kollapsa (iaf om man innan det levt på väldigt lite och inte haft en "hets-period" före) man riskerar att hetsa(!!! gud vad man trillar dit lätt) osv..Jag hittar inte ett enda bra argument faktiskt? Det har alltid funkat allra bäst för mig att äta lite varje dag och ha fasta rutiner. Alla är ju olika, men det där med att fasta >>> hetsa verkar väldigt många ha problem med :/

2012-04-18 @ 12:28:18
URL: http://skinniest.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag äter flera ggr/dag, typ var 4e timme men inte så mkt varje gång då. Tycker det funkar bäst för mig, lite men ofta. Håller mig till mellan 500-700 kcal vanligen, och det verkar ju funka eftersom jag går ner i vikt :) sen rör jag mig så mycket som möjligt med. Jag får också ångest dagligen, men jag håller mig till detta ändå eftersom det gör att jag inte hetsar + att den dagliga ångesten verkligen hindrar mig från att äta mer...alltså typ, ångest när kl är 18 och jag ätit 500 kcal, då vill jag verkligen inte äta mer och få ännu mer ångest. annars kan det slå slint i huvudet om det är kväll och jag inte ätit nåt, då har det hänt mer än en gång att reptil-hjärnan sätter igång och jag har ätit mkt mer än 500 kcal vid ett enda tillfälle - då snackar vi ångest och avstoppad viktnedgång :/ det är en ständig balansgång... min mardröm är verkligen att trilla dit i bulimi-träsket, det får aldrig hända! har du nån diagnos, går på enhet eller nåt? minns inte om jag läst något om det i din blogg :)

2012-04-18 @ 13:50:39
URL: http://skinniest.blogg.se/

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus