Jag är äntligen tillbaka

Gud som jag har saknat att blogga, var hur länge sen som helst, men jag har fortfarande följt alla mina favoritbloggar varje dag, fast att jag inte borde ha gjort då jag varit i olika behandlingar haha.
Jag har bloggat i många år faktiskt, men då var jag inte anonym som jag är nu, och jag tycker det faktiskt ät lite trist att behöva vara anonym :( men jag måste för att jag har ett par vänner som är så ledsna och besvikna på mig för att jag vill gå ner i vikt och för att jag vill äta si och så och träna si och så.
Men det är väll min sak att bestämma eller?
Jag har testat ortodexi, anorexi, bulimi, tre st behandlingar och typ alla bantningskurer som finns, jag har ju testat att bli frisk, och det fungerar inte riktigt just nu för mig, då jag tycker att jag väger alldeles för mycket, vilket jag faktiskt inte bara säger utan jag gör verkligen det, lixom jag gick från anorexi till bulimi, då det tog mig ett långt tag innan jag lärde mig att kräkas.
Så att jaa, jag vill gå ner i vikt, och jag vill gå ner fort och mycket. Varför ljuga för.
Jag vet att jag kan, har gjort det förut.
Sen att min förra behandlare också var väldigt tydlig med att det inte går att gå från bulimi tillbaka till anorexin, jag det gör ju att man vill försöka ännu mer.
Jag vet inte om det är anorexin jag saknar, den är ju en trygghet det är den ju, men jag saknar mer att ha något man är riktigt bra på, träna och äta ytterst lite, rasa i vikt, och att vara "hon den smala"
Nu är jag bara en väldigt olycklig bulimiker, som aldrig i sin vildaste fantasi kunde tro att hon skulle hamna i bulimins klor.
Meen, jag gick ju i behandling nyligen, och det har hjälp mig mot mina hetsätningar och kräkningar, så nu har jag varit hetsfri i 4 månader lite drygt, dock inte kräkfri, för nu när jag äter nåt onyttigt får jag sån förbannad ångest att jag bara måste, spelar ingen roll om det bara är en chokladbit eller nåt sånt.
Just nu är jag väldigt "duktig" känns det som i varjefall, jag äter ganska jättelite och tränar ganska jättemycket.
Trots feber och halsfluss, nää ja måste.
Jag väger LÖJLIGT mycket, man kan fan inte tro att jag hade anorexi nyss.
Jag har börjat använda mig av Shapeup för iphone, och jag gillar det! Får dock rätt mkt ångest om det visar sig att något innehåller mer än vad jag trodde.
Har inte vägt mig på ett bra tag, fram till för tre veckor sen, och hade jag haft en pistol då, då skulle jag stoppat den i munnen och skjutit!
Sen vägde ja mig ca. 1,5 vecka senare, och hade gått ner, 4 kilo hade jag gått ner, men jag är inte nöjd alls, vill ner fort som fan :(
Jag vill inte äta, jag är inte sugen på något, jag vågar inte äta, för alla säger att jag kommer hetsa.
Jag vill bara ner i vikt, och det är nu. Jag skäms för att säga att jag har en ätstörning när det inte ens syns på mig.
Ska till gymmet nu, kommer hosta ihjäl men, tänkte om jag skulle skriva lite kommentarer till er ikväll så att ni vet att jag finns.
<3

Kommentarer

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus