Pain in my body.

Hej och godmorgon :)
Idag har jag träningsvärk, och riktig värk.__.
Träningsvärken brukar bara ignoreras och köras ändå, men den riktiga värken är lite mer läskig att köra med, vill ju inte gärna dra på mig ännu en inflamation i muskler och leder.
Nu är det två konstiga ställen som spökar på min kropp, det är vaderna, som får sendrag helatiden, och dom är stenhårda.
Sen är det händerna, blodådrorna står ut som sjutton och dom lixom hoppar över senorna när jag skriver, det gör konstigt ont faktiskt, och jag kan inte ens öppna fun light flaskan för att jag har så ont i händerna?

M. ska boka en ny tid åt mig nu på näringsfysiologen/idrottsspecialisten, han kommer säkert hitta massor av fel, men hon har redan förklarat att han måste lova att inte ge mig träningsförbud, och det har han lovat iaf :)
Så det är bra som fan ju ;)

Funderar på att gå på en promenad nu faktiskt, men jag tycker att det är så sjuuukt trist med promenad, asså fattar inte hur ni pallar varje dag XD Haha jag hatar promenad, jag vill svettas, jag vill känna värk i kroppen och jag vill krypa ut från ett härligt träningspass, promenad känns helt ovärt för mig, förlåt för er som promenerar varje dag, jag vet att det är bra träning men för mig så känns det inte bra :P

Äh vi får se med dendär promenaden, ska ju ändå cykla till jobbet sen, och så ska jag faktiskt göra lite magövningar här hemma, trots att jag inte gillar att träna hemma heller XD
Haha men jag är för lat för att dra till gymmet idag, det är ju ändå en halvtimma dit, med bil, och sen en halvtimma hem, och om jag inte kan köra så hårt som jag vill så känns det ju astrisst..

Men åh, det känns fett dumt att ikke träna :/
JAG VET INTE, BAJS! GYYYM <3
Vila? :S

Återkommer strax, när jag är lite mer klar i huvvet ;)

Puss.

Kommentarer

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus