Ny dag nya möjligheter!:)

Godmorgon allesammans!
Hur mår ni?
Jag är snuvig och trött, har varit vaken sedan 4a men men..
Jag är rätt så pepp på livet idag, det är sol ute, jag ska snart å gymma, sen ska jag testa ut nytt hår och sola osv :)
Så det kanske kan bli en helt okej dag idag?:)
Sen jobbar jag rätt kort pass idag, och det kan alltid vara skönt haha ;P
Igår åt jag till och med middag på kvällen, blev minikeso, påläggskalkon, oliver och saltgurka haha, maaaaAAssa salt :P

Imorgon ska jag fylla i min tattoo också, wihoo!
Och sen den 7e så ska jag tatuera mig igen:)
Fewt najs!

Nu blir det att byta om för att dra sig mot gymmet :)

Puss och ha en UNDERBAR dag! :)


Kommentarer
Postat av: Little J

Hade ingen dator igår så kunde inte svara mer! :/



Vad bra att du åt!! :) Hejja hejja!!! :D

Usch, hur går det med förkylningen?



Ja, ibland är jag inte så dum ;) Hah.. Nee, men jag blir mkt mer fokuserad på mat och vad som är gott och "förbjudet" och så om jag fastar också.. Inte värt !

Ja men faktiskt! Man kan äta mat och ändå gå ner! Och verkligen när man tränar som du gör! För du vill ju ha muskler, inte bryta ner dem!!



Fatta att detta är de största jävla monstertabletter jag sett i hela mitt liv, trodde jag skulle dö första gången jag skulle svälja dem!! x) Dem är svarta.. Luktar eller smakar inget! Tur!!



Läskigt att senorna i händerna gör så :s Why??



Skulle till skolan ;) Höhö..

Hade med mig yoghurt! ^^ I vanliga fall har jag inte med mig något, men tänkte vara "duktig" eller nått.. Pojken blev glad när jag sa att jag visst ätit iaf.. Så det är ju bra :)



Ha en underbar dag idag!! :D <3

2012-04-19 @ 08:55:53
URL: http://minimalistic.blogg.se/
Postat av: Jessica

Fast 20 är ju inte högt om man ser det från ett friskt perspektiv iaf :) Hur länge har du varit sjuk? Det är så jäkla svårt när man varit sjuk sålänge att man inte minns hur det är att vara frisk! Allvarligt jag vet inte alls vad det innebär, att inte ha Monster i huvudet som ständig följeslagare, hur gör man då?! Ofta tror jag att äs och strävan efter viktnedgång och att lyda äsen är det som står mellan mig och självmord. Kan liksom inte dö innan jag är smal..



Usch det är synd att vården för äs är så dålig.. om jag tänker på mig själv och vad man läser när man kikar runt bland bloggar. Sen när man hamnar på nån blogg som är på g att bli frisk och blivit helt frälst och bara "det går bara du vill" "du måste vilja själv och då löser sig allt" fattar ej, alla har ju olika förutsättningar och har man varit sjuk länge, får knappt nån hjälp, har inget stöd hemifrån och är rejält svält-påverkad, alltså jag fattar inte hur det ska gå till.. Jaja, jag är bara lite irriterad denna morgon, läste just precis ett sånt inlägg i en blogg.. Känner mig ännu mer misslyckad än vanligt.



Hetsätning är det värsta som finns i hela världen typ, TUR att det händer mig så himla sällan och att man är "back on track" bara man fortsätter som vanligt dagarna efter...det är så jag tvingar mig att tänka i såna lägen "DET ÄR INTE KÖRT, upp i sadeln och fortsätt bara!" annars är det lätt att man fortsätter hetsa dagen efter, eller det är det för mig iaf.. Blä. Hetsade igår första gången på 4-5 månader, bara för att allt kaosade också ville jag ha det ur världen haha!! Störd man är. Ser fram emot att ha typ ett halvår till nästa såna händelse iaf. Fast jag hetsar iaf aldrig såna mängder en del gör, typ hela tårtor, hel jätte-franska, ett smörpaket och ett kg godis som jag läste i nån blogg. Bulimi är min mardröm, verkar så fruktansvärt..



Hoppas du får en fin dag :) ursäkta att jag skriver så mkt, säg till om det är jobbigt. Skönt att skriva till nån som fattar bara. Kram



2012-04-19 @ 09:59:52
URL: http://skinniest.blogg.se/

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus