Jag älskar känslan

När hela kroppen skriker utmattning, att det skakar i varenda muskel och att man bara vill sova för att man är så slut.
DEN underbara känslan har jag just nu, jag höll tamefan på att somna i bilen hem XD

På gymmet blidde det så mycket som 35 minuter på "skidmaskin" = 538 kcal förbrända, + 30 minuter med fria vikter = 252 kcal förbrända, och 25 minuter på olika maskiner = 210 kcal förbrända.
Allt som allt 1001.
Woho känns rätt bra iaf för att inte ha tränat på hundra år typ..

Nu har jag ätit min Skyr nu efter träningen, den var lika god som vanligt och jag tänker inte få nån jävla ånghest nepp.
Jag ligger fan typ 800 kcal minus idag enligt shapeup, men jag vet inte vad det blir till middag ännu, jag vill nog ha nåt lite matigt så att jag slipper gå i säng hungrig:P
Är inte van med det längre men jag hoppas på att bli snart ;O Annars kan man ju alltid ta Pepsimax att döva den värsta hungern med, men det är svårt eftersom att jag håller på att dra ner på den med haha.

Har börjat med mitt Creatin pulver nu också, före och efter träning, för bättre uthållighet och ökad muskelvolym, kommer väll säkert gå upp istället för ner i vikt nu bara för det..

Fick höra nu nyss att det kommer en tjej till stället jag ska till ikväll, jag ska hem till en kille med massa killar å dom ska supa och jag kör, låter kul va?
Nej men denhär tjejen varjefall, hon är fet, asså om jag tycker jag är fet så är hon asjävlafet.
Och min vän sade nyss såhär:
Hon tränar typ extremt som du.
Varav jag utbrister:
Varför fan är hon så fet då?!!

Jag dog typ lite, kan hon träna lika mkt som jag och vara sådär fet:( då måste fan jag lägga i en högre växel!
Vill nästan inte ut idag, vill nog hellre till gymmet igen.
Men mina ben gillar mig inte just nu, det värker som fan i benhinnorna.
Kanske borde vila.
Kanske borde äta mindre?
Det får typ bli det, om jag inte kan träna måste jag äta mindre.
Jag vill inte bli jämförd med en fet tjej ju.
Fast att jag är fet.

Nu ska jag duscha sen blir det väll iväg eller nåt.

<3


Kommentarer
Postat av: Jen

Tack för svaren!! Det låter som att vi är samma person. Gud vad sjukt! Jag tvångshetsäter också på nätterna. Nu har det blivit i princip varje natt. Beter mig helt sjukt verkligen. Vill inte men gör det ändå. Jag älskar att träna och tränar väldigt mycket och fokuserar på att äta väldigt nyttigt utöver hetserna.. Väldigt mkt protein o fibrer. Men det är ju skitsamma när jag ändå hetsar flera tusen kalorier på kvällen/natten utan att spy.. Jag hatar det..

Har tackat nej och försökt komma undan behandling flera gånger. Har varit inlagd på behandlingshemmet capio anorexicenter i varberg i några veckor men sedan kom något i vägen.. Jag hade bmi 14,9 innan jag blev inlagd där men efteråt så började jag hetsa konstant. Skulle egentligen tbax dit men det har dragits ut på tiden.. Var inlagd i somras. Nu är det jul och jag blev erbjuden plats på sjukhuset i göteborg. Sa att kanske efter jul. De säget att det är min sista chans.. Så måste "välja" mellan behandlingshemmet och sjukhuset.. Så svårt att veta vad jag ska göra men jag orkar inte hetsa hela hela tiden.. Jag tror jag ska klara det själv. Börja äta normalt och till och med typ 1500kcal på en dag och hittar typ exempeldagar jag försöker med men såfort jag känner jag ätit något minsta för myckey eller utöver planen eller ens tänkt tanken på att äta något som inte är "okej" eller som kanske var planerat men sedan inte kändes okej så är det kört och då kan jag inte sluta. Eller jag skiter i det. Så jäkla stört..

Och jag har blivit ett riktigt fetto. Så äckligt!

Borde bara träna och sova typ. Och bara ha safe-mat hemma o inga pengar.

Borde kanske gå behandling men att äta "normalt" känns så jävla tjockt. Jag vill inte äta potatis eller korv med bröd eller falukorv. Men förmodligen gör ju hetsandet en tjockare tillslut.. Behandling kanske är nödvändigt för att få bort beteendet och sedan gå tillbaka till ett liv med massa rolig och hård träning och hälsosam "träningsmat" tills man är näjd, inga förbud som leder till hets och inga hetsattacker.

Men jag tror kag är som du lite, att jag typ inte skulle kunna avsluta en behandling utan skriva ut mig och då har jag ingen mer chans. Har liksom gjort det för många ggr :/. Ååh svårt!



Har du några "stå emot hets-sug"-tips eller andra diet/svält eller tanketips?

Har du någon annan diagnos?

Kraaaaam <3

2011-12-09 @ 19:07:03
URL: http://Motpoler.blogspot.com

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus