Frukost ångest.

Har nu ätit frukost, den nya yoghurten, 65 kcal per dl, sick asså! Tog en dl.
Till den tog jag wasaflingor, 15 gram som blir 55 kcal, så det blev en stor frukost idag känns de som.
Nu sitter jag här med rivande ångest inom mig, jag vill inte ha detta i min mage! Jag dör. Men jag ska ha det kvar annars blir det ingen bra träning!

Jag jämförde två flingor imorse, Paulun och Wasa, båda hade exakt samma kaloriinnehåll, Jag som köpte dem förut när jag bantade för att jag trodde dom var de nyttigaste att få tag på, så fick jag sitta å pressa i mig dem, dom var ju inte så goda lixom, så glad blev jag åt wasa<3!

Ska jag berätta en rolig sak om Paulun?, Min behandlare hade träffat honom ett antal gånger, och han berättade att när Paulun är å handlar med sin fru så har dom två varsinna kundvagnar, han har en med allt nyttigt medans hon har en med massa godis, chips, läsk i osv. Det tyckte jag var lite komiskt :P
Och sen så hade han sagt det också att han gör det han gör mest för pengarna, han gillar inte nyttig mat så mycket han haha.

Så nu har jag avlett ångesten ett gram, nu återstår bara att fortsätta göra saker så att jag slipper tänka på det, vågar inte gå å duscha ännu, too risky.
Jag vill ju lixom behålla viss mat, speciellt protein så att jag kan bygga muskler, så därför tänker jag även äta en Skyr yoghurt idag efter träningen, trots att den innehåller 120 kcal, men det är massa protein och inget fett alls.
Den är dock rätt dyr, och jag har ätit den varje dag nu sen den kom efter träning.
Smakar lite som kvarg faktiskt, eller vaniljsmaken gör det, de andra smakerna smakar bara som fet jävla yoghurt.

Ska nog kolla du är vad du äter och julkalendern nu, sen är jag redo att duscha.
Då äre ju ändå försent att spy.


Kommentarer
Postat av: S.zebran

Precis! Jag skulle för allt i världen vilja lyckas klara av att äta just - lite - men det är så otroligt svårt. Allt känns för mycket, allt triggar. Någon enstaka dag går det med att äta lite, men allt som oftast blir det just allt eller inget.



Hur värdelöst är det inte?!

Och sen alla "kan jag kan du" kommentarer. Ja okej, men en annan kanske inte kan? En annan kanske inte är tillräckligt viljestark då /:



Funderat på att söka någon hjälp? Hur gammal är du?

kram på dig!

2011-12-09 @ 11:57:23
URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Little J

Jag gillar skyr :P Den är ju rätt nyttig, och du skulle ju träna också ^^



Ja.. Okej, vad jobbigt :s Det förstår jag ju verkligen, denna värld är ganska liten eller så.. Det känns så iaf :P Hahah <3

2011-12-09 @ 14:47:50
URL: http://minimalistic.blogg.se/

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus