Mitt 2011 dåe

Okej nu kör vi då.

Januari 2011 -, såhär såg jag ut på vår utlandssemester;

Och jag trivdes inte då heller med min vikt, hade gått upp en hel del från lägsta vikt...
Mamma och pappa gifte sig och vi for iväg utomlands på resa till ett all inclusive hotell, jag var underviktig och fick knappt åka iväg, fick dricka ducoral så att jag inte skulle bli sjuk. Åt mackor med salami och yoghurt till frukost, massa frukt och bakverk till lunch, och samma till middag, kommer även ihåg att jag vågade mig på en dl vanlig fanta. Tränade flera timmar om dagen. Kommer hem från semestern, har ångest och vill inte äta igen. Går nog ner allt jag gått upp.

Februari 2011 - Min kontakt på SCÄ säger att jag får välja mellan dagvård eller slutenvård. Hamnar på Idun i dagvård var tredje vecka. Första veckan går okej, jag sköter mig med att äta det jag ska men tränar fortfarande för mycket. Veckorna hemma imellan svälter och tränar jag på som vanligt. Går upp 200 gram min första månad där.

Mars 2011 - Börjar få in i rutin att fuska igen, hoppar över frukosten innan jag åker till idun, äter inte mellis, lämnar på tallriken på lunchen och åker hem innan mellis, varma koppen till middag. Mamma och pappa tycker det är okej, för jag är ju bättre än innan. Börjar på mina första antidepp och jag får riktiga biverkningar, får även sömnpiller.

April 2011 - Har gått upp lite till, men äter fortfarande inte som jag ska och jag tränar allt mer.

Maj 2011- Hoppar av Idun för att jag känner att det inte hjälper alls, hoppar av på ett BMI på 16,8 och känner mig fetast.

Juni 2011- Har fest för en kompis, träffar sötaste underbaraste killen, tyckte jag då varjefall, jag var glad, jag drack, jag spenderade en del tid med honom, han hjälpte mig mycket och jag kände mig för ett tag normal.

Juli 2011 - Han orkade inte med mig mer, jag tränade mer, svälte på dagarna och hetsåt på nätterna, det var hela chipspåsar, choklad, godis, kakor, glass. Spydde inte än, gick upp massor i vikt,

Augusti 2011 - Hetsåt ännu mer, började spy, kom på att det var lätt att spy, åt massa piller, gick upp i vikt mer, Började på Mando, träffade A. Allt kändes lite ljusare. Kämpade med att äta, kände att jag inte passade in, alla där var smala och jag var fet.

September 2011 - Jag började fuska på Mando, jag spydde ibland, hetsade ibland. A. slutade på Mando och jag kände mig helt ensam igen.

Oktober 2011 - Gick kvar på Mando, mådde sämre, gick ner i vikt, började vara hemma "vara sjuk" gick ner en hel del under dessa "sjukdagar".

November 2011 - Bestämde mig att hoppa av Mando, gick ner 3 kilo mina sista 5 dagar där, sade att jag mådde bättre, men jag ljög, mådde bara sämre, fick höra att det är svårt att gå från bulimi till anorexi igen, men jag ville visa att jag kunde, Började svälta igen och träna en hel del.

December 2011 - Jag åt allt mindre, började räkna kalorier igen, ville vara under noll varje dag, lyckades ganska bra, åt så lite jag bara kunde, tränade allt vad min kropp orkade, Hetsade en gång i veckan kanske, spydde allt mer, började spy måltiderna också, blev rädd för vågen och vågade inte väga mig, men jag tror jag rasade en del. Och jag mådde fruktansvärt dåligt. Och här är jag idag, kämpar med att komma till hur jag såg ut i början av 2011...

Kommentarer
Postat av: anna

<3 <3 <3 <3 <3 jag vill se dig snart!

2012-01-06 @ 20:13:46
URL: http://likeiwantit.devote.se

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus