Day two

Jag har varit iväg lite idag, hittade äntligen TVÅ funktionströjor jag kan ha på gymmet :)
En lite varmare och en lite kallare så då kan jag ju välja efter dagsformen hihi :)
Somsagt så tränar jag alltid med tjocktröja men nu behövs de ju inte längre när jag har två långärmade funktionströjor wiih!
Är så taggad på att få ha dem på mig på gymmet, dom är jättefina! Den ena är typ grön/blå, konstig men fin färg, den är från soc faktiskt, hah jag som brukar vara så petig med märken :P Den andra är svart och från Nike<3
Mamma och pappa köpte dem till mig, tack<3
Vi skulle egentligen bara ut och kolla efter nåt till vår kamin, och mamma och pappa tyckte inte jag skulle sitta å mögla ensam hemma så jag följde med, så svängde papi in i Kista på vägen hem :)
Han sade att psykologen sagt att man ska göra saker man tycker är roligt, och att jag tycker det är roligt att shoppa så :P hihi glad blev jag iaf åt mina tröjor :)
Köpte även en julklapp haha ah lite sent.. Till en utav mina vänner :)
Kom hem för ett litet tag sedan så fick äta en rätt så försenad lunch, skrev in allt jag skulle äta idag imorse i shapeup, och fick sån panik, för jag skulle ju heller inte träna idag.
Så jag drog ner med liiite grejer bara, äter fortfarande allt jag ska men bara lite mindre, kan ju inte göra nån större skada eller?
Och imorgon ska jag trääääna<3 med mami och min nya tröja<3

Nu ska jag försöka mig på att skriva en lista på hur jag ska äta sen efter dieten, måste bli bättre på att äta lite mer, så att jag orkar träna och så att jag slipper hetsa, och så att jag får mina magrutor hihi!

Nån som har nåt tips på bra och proteinrika saker man kan äta med liite kolisar bara ?:)

Puss!


Kommentarer
Postat av: Jen

Kul med nya träningskläder! Det roligaste som finns att köpa.

Proteinrika goda saker middag/lunch: Äggviteomelett på 4äggvitor, räkor (brukar köpa frysta ishavsräkor o tina i kyl över natten), färsk spenat, nån skivad champinjon, några rödlöksringar och kryddor. Stek lök, svamp i PAM-spray (inte olivolja! Såååå mycket kcal per tsk. PAM är canolaoil som har mindre kcal, är bra och det behövs typ inget! Bränner det brukar jag hälla på ett par msk vatten i pannan så blir löken mjukare o stekt fortare.) Sen i med spenat som får smälta lite o i med 4st lättvispade o kryddade äggvitor. Stek (ev mer pam innan) och dra ner omeletten från stekpannskanterna hela tiden. Sedan på med räkorna mot slutet och vik ihop den! SJUKT stor omelett, sjukt god och min har näringsvärderna: 142kcal, 26g protein (!), 3g kolhydrater, 2g fett.

Ett annat är sallad på babyspenat med typ 50g tonfisk, en skivad kokt äggvita, massor av goda grönsaker och en msk balsamvinäger och salladskrydda.

:) puss!

2012-01-08 @ 11:20:21
URL: http://Motpoler.blogspot.com

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus