Vikt, vikt är viktigt eller är vikt oviktigt?

Förut var vikten det allra viktigaste för mig, så som det verkar vara för många av er just nu, jag vägde mig 12 gånger om dagen, jag vägde allt jag åt och jag vägde min spya jag spydde upp.
Jag kom in på min första behandling, fick lova att endast väga mig två gånger om dagen, hade panik i början men sen började det bli bättre,
Utvecklade istället en fobi för dendär vågen istället, så tillslut vägde jag mig inte alls längre, och när jag gjorde de på mina behandlingar bad jag om att inte få veta vikten.

Nu när jag börjat köra så hårt igen med mat och träning, i början gick jag in med inställningen att jag skiter i vikten bara jag är nöjd med kroppen och musklerna.
Men nu har jag ju såklart skapat mig en målvikt, 48 kilon skulle jag kunna tänka mig att väga, minns förra gången när jag verkligen inte kunde tänka mig att gå upp ända till 48 kilon, haha.
Men jag tror att det skulle kunna vara en okej vikt denna gång,

Många av er undrar vad jag väger och så, och det är inte för att jag skäms eller så som jag inte berättar.
Jag har ju somsagt vågfobi så undviker helst dendär saken, men har satt upp datum på den 1a och den 15e varje månad, som jag ska väga mig och mäta mig.
Ni kanske kan få veta då? Den 1a Maj blir det då, är ni sugna på att veta?
Jag är rädd jag :P

Vikten är inte det viktigaste för mig, det är muskler och att orka träna, och att tycka det är roligt att träna.
Det är det jag tycker betyder någonting.
Sen att jag säkert skulle kunna väga ett par kilon mindre om jag inte hade så mkt muskler, jaa de skiter jag i, för muskler är fint och det höjer förbränningen mkt!

Puss hjärtegull!

Kommentarer
Postat av: Little J

Bra att du åt lunch! Såg gott ut ^^

Och det är bra att du inte låter vågen ta över! Muskler väger ju mer, och det är fint med muskler! :)Varför inte imorn? Du måste äta varje dag!! :)

Har hämtat ut dem och tagit en. Fatta, dem var helt jävla enorma!! Dog nästan lite ju!!! Haha gött ;) Jag har inte märkt nått än.. men vi får se! Inget sug efter nått iaf.. Och det är ju bra ^^Du är otrolig! En eloge för din uthållighet alltså!! Det är bra, ibland behöver man bara komma igång så går det av sig självt liksom :P Som ibland när jag sätter mig på cykeln fast jag inte orkar så bara jag kommit förbi 300 typ så oftast så kan jag cykla massa mer sen då :P Galet..

1,5 timme är verkligen okej! :P Skitbra ju!!Jag gick ut och gick med en kompis, sen strulade hela dagen till sig för jag låste ute mig.. Så har inte fått så mkt mer gjort.. Tyvärr!! Och imorn har jag skola så då är jag borta hela dagen så då blir de ingen träning :/

Sj? :)

2012-04-17 @ 16:59:15
URL: http://minimalistic.blogg.se/
Postat av: A

Hehe, jo det är rätt ovant utan snus i början, men det är ju ett gott tecken att du kom på att du inte hade någon snus istället för att gå runt och tänka på det :) Bebisen sparkar för fullt, så den mår nog bra. När den sparkar som hårdast ser man hur magen "hoppar" Det är lite kul

2012-04-17 @ 21:59:33
URL: http://shameandalie.blogg.se/

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus