Kaffe och Piller

That´s what´s get me going every day.
Hah, nä men just nu sitter jag med mitt dagliga morgonkaffe och ett litet piller.
Jag gillar egentligen inte kaffe, eller iaf inte svart men något annat vågar jag inte dricka, jag dricker det för att det sätter igång min mage, min mage känner direkt om den inte fått någe kaffe, det är sant.

Inatt har jag inte sovit alls bra, somnade halv 6 och vaknade klockan 11, spenderade natten med att titta på Du är vad du äter och Biggest looser. Asså Biggest looser, JAG ÄLSKAR JILLIAN! Fan vilken dröm det skulle vara att få träna med henne! Jag säger minst en gång i veckan till min vän, när jag kollar på BL att tänk om man kunde vinna att få vara på Campet en vecka, jag skulle göra ALLT för att få vinna, jag skulle till och med slå ner nån! Hah nee men.
Jag har alla hennes böcker hemma, hon är verkligen grym! Visste ni att hon också haft ätstörningar?;O

Idag är planerna att PWa i varjefall två gånger, två gånger 45 minuter. Min kropp är död sen igår, men jag skulle orka träna det skulle jag, men min förkylning är värre igen och jag ska jobba eventuellt på Måndag så idag ska jag nog inte till gymmet.
Fast att jag åt som en häst igår :(
Jag läser rätt många bloggar, och alla bara fastar hit och dit, jag minns när jag fastade 6 av 7 dagar i veckan, och som minst fastade jag i 3 dagar per vecka. Jag tycker att det är lätt att fasta faktiskt.
Men inte när man har en mamma och pappa som varit med om min ätstörning för länge nu, så detta tillåts absolut inte, jag hartjat på mig vid frukost, lunch och middag, så det går inte att komma undan.
Men nångång när jag kan vara hos en kompis eller så ska jag fasta igen!

Jag ska också byta min våg jag köpte förra veckan, den fungerar inte så bra...
Tänkte nämligen väga mig på Onsdag igen, hoppas på varjefall 3 kilo mindre än förra gången.
Jag hatar egentligen vågen nu, jag slutade väga mig i Mars iår, från att ha vägt sig minst 8 gånger per dag, men sen började jag ju behandling och dom vägde å så, men jag fick aldrig veta min vikt, så när jag köpte vågen nyligen, det var första gången sen i Mars som jag såg min vikt, och fan jag ville bara dö.

Funderar på att vara en god vän och baka scones till min vän som ligger och sover, jag ska självklart inte äta men kul att baka ju:)

Och jag funderar på att höra av mig till dendär pojken jag är kär i idag, för att undra om han vill ses, men tänk om han inte vill, då är det för att jag är för fet.
Hörde honom säga till sina kompisar förut att jag var sjuuuukt smal förut, då tycker han väll jag är fet nu då.
Japp jag är ett fett mongo det är vad jag är.

Kommentarer

Vill du skriva något sött?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus